Duo rolgordijn – waarom zou je er een kopen?

Over duo rolgordijnen

Je komt ze steeds vaker tegen. Die horizontale stroken voor de ramen en je vraag jezelf wel eens af welke soort raambekleding dit is. Dit zijn duo rolgordijnen.

duo rolgordijn valt in de prijzen - binnenkijken.be

Het creëren van sfeer en warmte in je huis
Een warme en sfeervolle ruimte wil iedereen. Een duo rolgordijn kan je daar goed bij helpen. Regel eenvoudig sfeer in licht in huis, en zorg er tevens voor dat niemand binnen kan kijken zodat je privacy gewaarborgd is. De doorkijk naar buiten regel je eenvoudig zelf. Je krijgt dan een goed gevoel van welbehagen en veiligheid. Het draagt er aan bij dat je jezelf steeds beter thuis voelt en het duo rolgordijn draagt bij aan een veilig gevoel voor de hele familie.
Zelf je ontwerp maken en kiezen voor het allerbeste.
Een duo rolgordijn van duorolgordijn.eu is altijd van de beste materialen gemaakt en dat tegen bouwmarkt prijs. Omdat zij zelf fabrikant zijn en direct af fabriek leveren is hun aanbieding zeer scherp geprijsd. De prijzen voor de tussenhandel vervallen en je krijgt ook nog eens een uniek product geleverd omdat je zelf mee bepaalt hoe het gordijn er uit komt te zijn. Dit geeft het duo rolgordijn je eigen identiteit. Dat kom je niet tegen bij de standaard producten die je in Nederland op internet en bij de bouwmarkt aantreft. Dit alleen geeft zoveel méérwaarde dat het zich loont om de voordelen goed af te wegen voordat u tot de aanschaf van een duorolgordijn over gaat.
Gegarandeerd goed en top service
De functionaliteit van duo rolgordijnen vindt je niet alleen terug in het gebruik, maar ook om het licht, sfeerimpressie en je eigen privacy te regelen. Je kan tegenwoordig op meerdere manieren een gordijn bedienen. Het kan met een kettinkje maar zeker ook elektrisch. Zo wordt bedienen wel heel eenvoudig en blinkt het uit aan gebruiksvriendelijkheid. Kind veiligheid is heden ten dage erg belangrijk en aan wettelijke regels gebonden. Je kan het rolgordijn ook NIET kind veilig bestellen voor ruimtes waar geen kinderen komen. Op het product krijg je 5 jaar garantie wat inhoudt dat je altijd verzekerd bent een goede werking en topservice. Zó kun je met veel woongenot genieten van je raamdecoratie.
Praktisch in gebruik en goede mogelijkheden.

Bij een duo rolgordijn kun je kiezen uit een groot aantal stoffen. Dat sluit altijd bij jouw smaak aan. Het onderhoud van het stof kan gemakkelijk met een stofzuiger en een zachte borstel. Somme stoffen zijn ook met een vochtige doek af te nemen. Vraag hier naar! Heel leuk zijn linnen structuren. Deze zijn er ook als duo plissé rolgordijn. Je ziet er minder op en het stof is eenvoudiger in onderhoud. Bovendien draagt de plissé bij aan een betere akoestiek in huis zodat het hol klinken in je ruimte minder wordt en er minder geluid van buiten naar binnen doordringt. Overweeg daarom door de vele voordelen serieus de aankoop van een duo gordijn. Als je wilt weten wat een duo rolgordijn kost, vul je simpelweg de maten op de website in en deze rekent je de prijs voor. Deze kan tot 70% lager liggen dan in de winkel.