Paneelgordijnen zijn mooi voor een groot raam

Paneelgordijnen een ruimtelijke raamdecoratie

Onze woonkamer was laatst na ruim 10 jaar echt aan een make over toe. We hebben een mooie pvc vloer laten leggen en voor ons raam hebben wij gekozen voor paneelgordijnen. De wanden zijn met een modern behang afgewerkt in taupe kleur. De aankoop van paneel gordijnen was niet gemakkelijk.   Zelf bestel ik het liefst via internet maar het was moeilijk om paneelgordijnen op maat te vinden. Overal zie je van die budget kant en klaar systeempjes waar je niet echt van opvrolijkt. We wilden wel kwaliteit en dat voor een goede prijs ondanks dat de tijd van solden voorbij was.

Raamdecoratieshop

Het gezegde: “als je maar lang genoeg zoekt, vindt je het” is ook op ons van toepassing. Na enige tijd zoeken kwamen we de paneelgordijnen op maat tegen.  Na een goed advies van hun binnenhuis adviseurs  ( een belg want ze zijn gevestigd aan de grens) hebben we gekozen voor transparante paneelgordijnen. Deze geven overdag veel privacy en ze besparen bovendien veel energie en dat is natuurlijk mooi meegenomen.De panelen laten overdag veel licht binnen en je kan goed naar buiten kijken. We hebben gekozen voor de stof Celeste wit, een soort kaasdoek wat een heel mooie uitstraling heeft. De kamer heeft nu echt een facelift ondergaan en is erg mooi geworden.